Pallai Zsolt Szabolcs

Óvodás koromban álltam először színpadon. Még nem is gondoltam volna, hogy újra ebben a világban fogok élni. De 13 évesen ismét elkezdtem a tánccal foglalkozni először hobbi szinten, majd ahogy jutottam egyre feljebb a ranglétrán, már azon kaptam magam, hogy a versenyek izgalmait élem át.

Nem sokkal később elkezdtem még komolyabban foglalkozni ennek a világnak a szépségével.

18 évesen elvégeztem a Magyar Testnevelési Főiskola által indított Táncsport oktatói tanfolyamot moderntánc szakon, majd beiratkoztam egy művészeti iskolába, ahol színházi tánc szakos voltam.

2012.-ben Táncos és Próbavezetői diplomát szereztem a Magyar Táncművészeti Főiskolán.

Megfordultam táncosként nagyon sok helyen. A médiában, videoklipekben, és számomra legkedvesebb helyen egy kisszínházban. A repertoárunkban nagyon sok előadás szerepel, köztük az egyik kedvenc, a Hair.

Sok stílusban kipróbáltam magam (akrobatikus rock ’n roll, divat táncok, hip-hop, street jazz, funky, salsa, latin amerikai táncok, modern tánc) több éve folyamatosan nagyobb figyelmet szentelek a moderntáncnak, a tréningek fontosságának, és ennek különböző fajtáinak. Rengeteg fellépésen vagyok túl, és a mai napig próbáljuk az iskolánkkal és tánccsoportjainkkal színesíteni a különböző falunapok, és rendezvények színvonalát.